Weerklank: Martin en Elgar
Couleur Vocale: VU-Kamerkoor

Na een periode van stilte is het weer tijd voor klank. Om dat contrast te benadrukken, neemt het VU-Kamerkoor u mee naar twee werelden van geluid. Muziek van Lang, Sandström en Pärt staan symbool voor de stilte met hun zelfstandige, zuivere en meditatieve klanken. Deze laten we daarna achter ons met het prachtige en volle geluid van Martin en Elgar, waarin alle stemmen samenvloeien en het voltallige VU-Kamerkoor weer geheel tot zijn recht komt. Ga naar de website van het VU-Kamerkoor voor meer informatie over het koor.

Programma "Weerklank"

VU-Kamerkoor, o.l.v. Krista Audere

John Cage
(1912-1992)
Four 2

Arvo Pärt
(*1935)
And I heard a voice

Frank Martin
(1890-1974)
Mis voor dubbelkoor

Edward Elgar
(1857-1934)
Lux Aeterna

€18,-   Regulier
€12,-   CJP/Student/Stadspas met groene stip

Couleur Vocale is een concertserie in De Waalse Kerk voor Amsterdamse koren en vocale ensembles, en natuurlijk ook voor liefhebbers van vocale muziek uit het hele land. Klik hier om de hele serie te bekijken.

< Terug naar de algemene agenda

Coronamaatregelen in De Waalse Kerk

We ontvangen u graag weer bij onze evenementen in De Waalse Kerk. Wij vragen u onderstaande maatregelen in acht te nemen:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis
  • Wij vragen u een gezondheidsverklaring in te vullen bij binnenkomst in de kerk
  • In de kerk is het dragen van een mondkapje niet verplicht, zolang u anderhalve meter afstand kunt houden.
  • Ontsmet u uw handen bij binnenkomst?
  • Volg in de kerk de pijlen voor de looprichting en houdt anderhalve meter afstand
  • We vragen u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen vrij te houden ten opzichte van andere bezoekers.
  • Houdt u alstublieft rekening met andere bezoekers en vergeet vooral niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!
  • Meer over ons bezoekers protocol leest u hier.