Tomorrow shall be my dancing day
Couleur Vocale: Vrouwenkoor Nordlys

Nordlys is een projectkoor van ca. 24 ambitieuze zangeressen. Het koor brengt verschillende uitdagende programma's met werk van componisten van hedendaagse klassieke muziek uit Noord-Europa, maar ook uit andere streken. Nordlys zingt regelmatig liederen die niet vaak worden uitgevoerd in Nederland en geeft zo deze muziek de aandacht die deze verdient. 'Nordlys' (Noors en Deens) betekent noorderlicht, aurora borealis - een indrukwekkend natuurverschijnsel in de landen waar onze muziek grotendeels vandaan komt. Het koor is een initiatief van dirigente Ulrikke Reed Findenegg (oorspronkelijk uit Noorwegen), die in 2011 de Stichting Vrouwenkoor Nordlys oprichtte.  Ga naar de website van Vrouwenkoor Nordlys voor meer informatie over het koor.

Programma "Tomorrow shall be my dancing day"

Ulrikke Reed Findenegg, dirigent
Beate Loonstra, harp

De kern van dit van dit programma zijn Benjamin Britten’s Ceremony of Carols in de oorspronkelijke driestemmige uitvoering voor vrouwenkoor en harp naast het swingende Tomorrow shall be my dancing day van de hedendaagse wereldberoemde Engelse componist John Rutter. Het programma wordt aangevuld met prikkelende, moderne stukken voor koor (en harp) en prachtige, eigentijdse bewerkingen van kerstliedjes uit het hoge Noorden.

€18,-   Regulier
€12,-   CJP/Student/Stadspas met groene stip

Couleur Vocale is een concertserie in De Waalse Kerk voor Amsterdamse koren en vocale ensembles, en natuurlijk ook voor liefhebbers van vocale muziek uit het hele land. Klik hier om de hele serie te bekijken.

< Terug naar de algemene agenda

Coronamaatregelen in De Waalse Kerk

We ontvangen u graag weer bij onze evenementen in De Waalse Kerk. Wij vragen u onderstaande maatregelen in acht te nemen:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis
  • Wij vragen u een gezondheidsverklaring in te vullen bij binnenkomst in de kerk
  • In de kerk is het dragen van een mondkapje niet verplicht, zolang u anderhalve meter afstand kunt houden.
  • Ontsmet u uw handen bij binnenkomst?
  • Volg in de kerk de pijlen voor de looprichting en houdt anderhalve meter afstand
  • We vragen u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen vrij te houden ten opzichte van andere bezoekers.
  • Houdt u alstublieft rekening met andere bezoekers en vergeet vooral niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!
  • Meer over ons bezoekers protocol leest u hier.