Centraal in het programma "Van Klaaglied tot Hooglied" staan liefdespoëzie uit 't Hooglied en enkele Klaagliederen van Jeremia. Een tipje van de sluier: Wie liegt die Stadt so wüst van Mauersberger, Northern Lights van Gjeilo, het abstracte Soir de Neige van Francis Poulenc, O Vos Onnes van Gesualdo en nog meer prachtige muziek uit vroege en recentere periodes. 

Kamerkoor Vocoza bestaat uit circa 28 geschoolde amateur-zangers, die samen een behoorlijk professioneel niveau weten te bereiken. Dit wordt het eerste concert onder leiding van hun nieuwe dirigent: Robert van de Vinne. Het koor heeft een vaste plaats in het concertleven in de regio Amsterdam/Haarlem verworven. Vocoza brengt gemiddeld twee eigen concertreeksen per jaar, en draagt inmiddels geregeld bij aan externe producties. Vocoza is een afkorting van Vondelpark Concertgebouwbuurt Zangers. Ga naar de website van Vocoza voor meer informatie over het koor.

 

Programma 

Het programma volgt snel.

 

Kaarten

Regulier €18
Korting* €15

*CJP/student/stadspas groene stip (CJP-pas, studentenpas of stadspas met groene stip graag meenemen)

 


Couleur Vocale is een concertserie in De Waalse Kerk voor Amsterdamse koren en vocale ensembles, en natuurlijk ook voor liefhebbers van vocale muziek uit het hele land.

Bekijk de hele Couleur Vocale serie >

 

< Terug naar de algemene agenda