Prayers & Love Songs
Couleur Vocale: Vocaal ensemble TIEN

Prayers & Love Songs is een ‘liefderijk’ a cappella- programma geworden waarin zowel smeekgebeden en weeklachten klinken als liederen waarin de hartstochtelijke ‘aardse’ liefde tussen twee mensen bezongen wordt. Vocaal ensemble TIEN zingt muziek in diverse stijlen, van renaissance-responsoriën tot oude geestelijke volksliederen uit Noorwegen. Opvallend in dit programma is dat het soms lastig is om wereldlijke liefdesliederen en religieuze werken uit elkaar te houden. Dat bewijst weer eens dat in koormuziek poëzie, emoties en muziek op een unieke manier samenvloeien. Bekijk de website van Vocaal ensemble TIEN voor meer informatie over het koor.

Programma "Prayers & Love Songs"

Vocaal ensemble TIEN

Lay a garland

Bruremarsj fra Valsøyfjord

Noors huwelijksvolkslied
(getoonzet: Henning Sommero/Grete Pedersen)

€18,-   Regulier
€12,-   CJP/Student/Stadspas met groene stip

Couleur Vocale is een concertserie in De Waalse Kerk voor Amsterdamse koren en vocale ensembles, en natuurlijk ook voor liefhebbers van vocale muziek uit het hele land. Klik hier om de hele serie te bekijken.

< Terug naar de algemene agenda

Coronamaatregelen in De Waalse Kerk

We ontvangen u graag weer bij onze evenementen in De Waalse Kerk. Wij vragen u onderstaande maatregelen in acht te nemen:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis
  • Wij vragen u een gezondheidsverklaring in te vullen bij binnenkomst in de kerk
  • In de kerk is het dragen van een mondkapje niet verplicht, zolang u anderhalve meter afstand kunt houden.
  • Ontsmet u uw handen bij binnenkomst?
  • Volg in de kerk de pijlen voor de looprichting en houdt anderhalve meter afstand
  • We vragen u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen vrij te houden ten opzichte van andere bezoekers.
  • Houdt u alstublieft rekening met andere bezoekers en vergeet vooral niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!
  • Meer over ons bezoekers protocol leest u hier.