Photonen vocaal ensemble brengt gevarieerde en verrassende concerten op een zo hoog mogelijk artistiek niveau. Dit kamerkoor bestaat uit ongeveer 26 ervaren amateurzangers en staat sinds de oprichting in 1996 onder leiding van Jeroen Spitteler. Photonen richt zich op het gehele vocale repertoire geschikt voor een vocaal ensemble van de afgelopen 1000 jaar. Voor wat het hedendaagse repertoire betreft wordt speciale aandacht gegeven aan Nederlandse componisten als Ton de Leeuw, Guus Janssen en Carlos Micháns. Naast a capella-projecten en projecten met instrumentaal ensemble heeft Photonen de traditie om eens in de twee jaar grotere koorwerken te programmeren. Zo werden onder andere de Johannes-Passion van J.S. Bach, het Requiem van Mozart, de Hohe Messe van J.S. Bach, het Requiem van Fauré en de Messiah van Händel uitgevoerd. Ga naar de website van Photonen voor meer informatie over het koor.

Het programma volgt snel.

Regulier €18
Korting* €15

*CJP/student/stadspas groene stip (CJP-pas, studentenpas of stadspas met groene stip graag meenemen)

Couleur Vocale is een concertserie in De Waalse Kerk voor Amsterdamse koren en vocale ensembles, en natuurlijk ook voor liefhebbers van vocale muziek uit het hele land.

Bekijk de hele Couleur Vocale serie >

< Terug naar de algemene agenda