Vocaal Ensemble MUSA werd in 2005 opgericht en bestaat uit ambitieuze zangers die graag muzikale uitdagingen aangaan. Om dat te realiseren zorgt MUSA voor een omgeving waarin op hoog niveau gemusiceerd wordt. Kwaliteit, intensiteit en enthousiasme staan daarbij centraal. De artistieke leiding van MUSA ligt in handen van oprichter Peter Dijkstra. MUSA organiseert gevarieerde concerten met hoogtepunten uit de koorliteratuur, maar ook met muziek die zelden op de Nederlandse concertpodia te horen is. Ga naar de website van MUSA voor meer informatie over het koor.

Vocaal Ensemble MUSA, o.l.v. Wiecher Mandemaker

Frank Martin - Dubbelkorige mis

€18,-   Regulier
€12,-   CJP/Student/Stadspas met groene stip

Couleur Vocale is een concertserie in De Waalse Kerk voor Amsterdamse koren en vocale ensembles, en natuurlijk ook voor liefhebbers van vocale muziek uit het hele land. Klik hier om de hele serie te bekijken.

< Terug naar de algemene agenda

Coronamaatregelen in De Waalse Kerk

We ontvangen u graag weer bij onze evenementen in De Waalse Kerk. Wij vragen u onderstaande maatregelen in acht te nemen:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis
  • Wij vragen u een gezondheidsverklaring in te vullen bij binnenkomst in de kerk
  • In de kerk is het dragen van een mondkapje niet verplicht, zolang u anderhalve meter afstand kunt houden.
  • Ontsmet u uw handen bij binnenkomst?
  • Volg in de kerk de pijlen voor de looprichting en houdt anderhalve meter afstand
  • We vragen u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen vrij te houden ten opzichte van andere bezoekers.
  • Houdt u alstublieft rekening met andere bezoekers en vergeet vooral niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!
  • Meer over ons bezoekers protocol leest u hier.