Ja! Kobra! Een klassiek geschoold ensemble, maar ze verkennen verder alle muzikale richtingen die ze leuk vinden en schuwen daarbij het theatrale niet. Het liefst zingen zij op zo verschillend mogelijke podia, evenementen en festivals. Constant op zoek naar nieuw publiek om te verrassen. Vandaar dat zij eerder samenwerkten met klassieke grootheden in het Concertgebouw, maar ook met een metalband op het Roadburn Festival. Het Kobra Ensemble bestaat uit Ingrid Doude van Troostwijk, Karlijn Hamer, Lonneke Kegels, Lea Klarenbeek, Sterre Konijn, Nina Rompa en Saskia Voorbach. Naast klassiek zingen zij volksmuziek, popmuziek en jazz, maar draaien zij hun hand ook niet om voor een smartlap of een huwelijks ABC-tje. Ga naar de website van het Kobra Ensemble voor meer informatie over het koor.

Het programma volgt snel.

€18,-   Regulier
€12,-   CJP/Student/Stadspas met groene stip

Couleur Vocale is een concertserie in De Waalse Kerk voor Amsterdamse koren en vocale ensembles, en natuurlijk ook voor liefhebbers van vocale muziek uit het hele land. Klik hier om de hele serie te bekijken.

< Terug naar de algemene agenda

Coronamaatregelen in De Waalse Kerk

We ontvangen u graag weer bij onze evenementen in De Waalse Kerk. Wij vragen u onderstaande maatregelen in acht te nemen:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis
  • Wij vragen u een gezondheidsverklaring in te vullen bij binnenkomst in de kerk
  • In de kerk is het dragen van een mondkapje niet verplicht, zolang u anderhalve meter afstand kunt houden.
  • Ontsmet u uw handen bij binnenkomst?
  • Volg in de kerk de pijlen voor de looprichting en houdt anderhalve meter afstand
  • We vragen u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen vrij te houden ten opzichte van andere bezoekers.
  • Houdt u alstublieft rekening met andere bezoekers en vergeet vooral niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!
  • Meer over ons bezoekers protocol leest u hier.