Dit is het verplaatste concert van 2 februari en 21 mei 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Ook in seizoen 21-22 slaan GRAP Amsterdam Popmusic en De Waalse Kerk de handen weer ineen in De Waalse Kerk Sessies. In de mysterieuze sfeer van de kerk geven veelbelovende Nederlandse artiesten zich (figuurlijk!) bloot tijdens intieme optredens. Op 17 december is dat niemand minder dan Sarah-Jane.

Sarah-Jane is een opkomende artiest, die bekend staat om haar dynamisch stijl, opvallende persoonlijkheid en soulvolle stem. Opgegroeid met Soul-en Caribische muziek, kwam zij al vroeg in aanraking met een onderscheidende sound. Dit heeft haar eigen muziek gevormd tot een ‘one-of-a-kind’ sound. Een Symfonie van melodische schoonheid, die niet alleen voor entertainment zorgt, maar ook de ziel wakker schudt.

Naast een berg aan ervaringen als achtergrondzangeres, is haar solocarrière ondertussen ook rijk aan vele hoogtepunten. Zo heeft Sarah-Jane twee op elkaar volgende edities opgetreden op het wereldberoemde ‘North Sea Jazz Festival’ en was zij een aantal keer live te zien op Nationale televisie. Daarnaast heeft zij o.a. de ‘Amsterdamse Popprijs 2015’ in ontvangst mogen nemen en is zij in 2016 genomineerd voor twee NPO Radio 6 Soul & Jazz Awards (Best Female Artist & Best Single – “Letter To The Moon”).

In 2014 dropte Sarah-Jane haar debuut single ‘Psychedelic Love”. Haar tweede single “Letter to the Moon” volgde in 2015 en een jaar later verscheen “One Of A Kind”. September dit jaar dropt Sarah-Jane haar nieuwe EP, waarmee zij in November van start gaat met haar eigen clubtour. Naast het creëren van songs en live performen, blijft Sarah-Jane haar creatieve geest ontwikkelen door te dansen en acteren. Ook houdt zij van inspirerende documentaires en het lezen van spirituele boeken.

NB. Dit concert wordt op twee tijdstippen gegeven, om 19:30 uur en 21:00 uur. De deuren gaan 15 minuten van tevoren open.

Corona Maatregelen in De Waalse Kerk

We ontvangen u graag weer bij onze evenementen in De Waalse Kerk. Wij vragen u onderstaande maatregelen in acht te nemen:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis
  • Wij vragen u een gezondheidsverklaring in te vullen bij binnenkomst in de kerk
  • In de kerk is het dragen van een mondkapje niet verplicht, zolang u anderhalve meter afstand kunt houden.
  • Ontsmet u uw handen bij binnenkomst?
  • Volg in de kerk de pijlen voor de looprichting en houdt anderhalve meter afstand
  • We vragen u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen vrij te houden ten opzichte van andere bezoekers.
  • Houdt u alstublieft rekening met andere bezoekers en vergeet vooral niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!
  • Meer over ons bezoekers protocol leest u hier.