Een ‘grande dame’ met een gouden stemgeluid: Nuria Rial maakt van elk concert een onvergetelijke belevenis. Met Accademia del piacere duikt de Spaanse sopraan in het barokrepertoire uit haar thuisland. Inventief, spektakelrijk en flamboyant: dat is het werk van Sebastián Durón, die met schitterende religieuze composities en swingende zarzuelas de lieveling werd van het Madrileense hof.

Duur: 70 minuten (geen pauze)

Normaal €25
Vriend Oude Muziek Utrecht €21
CJP / student €10

Bestel uw tickets hier.

Corona maatregelen in De Waalse Kerk

We ontvangen u graag weer bij onze evenementen in De Waalse Kerk. Wij vragen u onderstaande maatregelen in acht te nemen:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis
  • Wij vragen u een gezondheidsverklaring in te vullen bij binnenkomst in de kerk
  • In de kerk is het dragen van een mondkapje niet verplicht, zolang u anderhalve meter afstand kunt houden.
  • Ontsmet u uw handen bij binnenkomst?
  • Volg in de kerk de pijlen voor de looprichting en houdt anderhalve meter afstand
  • We vragen u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen vrij te houden ten opzichte van andere bezoekers.
  • Houdt u alstublieft rekening met andere bezoekers en vergeet vooral niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!
  • Meer over ons bezoekers protocol leest u hier.