Dit zijn de verplaatste concerten van 6 maart, 3 april, 1 mei en 5 juni 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Wat de Bijbel is voor gelovigen is het Wohltemperierte Klavier van Bach voor musici. In dit bijzondere programma speelt pianiste Jacqueline voorheen Frederique (artiestennaam) 24 preludes uit het Wohltemperierte Klavier, Deel I en Deel II van Johann Sebastian Bach, vergezeld van evenzovele nieuwe composities van levende componisten in Nederland. Tijdens elk concert wordt eerst de prelude van Bach gespeeld, waarop het eigentijdse antwoord, in dezelfde toonsoort, gespeeld zal worden. Dit project wordt uitgevoerd in meerdere kerken in  Amsterdam en op diverse locaties in Nederland. De Waalse Kerk vormt viermaal het decor. Zie hieronder het schema. Kijk voor meer informatie op 24preludia.nl.

Za. 4 september, 12:15 - 12:45 uur

G - Miranda Driessen
G - Jeff Hamburg
e kl. - Chop. Sam. Vriezen
F - Rokus de Groot
F - Maarten van Norden

Za. 2 oktober, 12:15 - 12:45 uur (gastpianiste Pauline Post)

d kl. - Roderik de Man
D - David Dramm
cis kl. - Anthony Fiumara
cis kl. - Calliope Tsoupaki
D - Sinta Wullur

Za. 6 november, 12:15 - 12:45 uur

E - Daan Manneke
E - Oene van Geel
g kl. - Jacques Bank
g kl. - Matthijs Kieboom
b kl. - Renske Vrolijk

Za. 4 december, 12:15 - 12:45 uur

B - Christina Viola Oorebeek
Cis - Dante Boon
f kl. - Eef Kleine
c kl. - Sylvia Maessen
f kl. - Lorre Trytten (tango)

Gratis entree, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld
Graag aanmelden viareserveringen@24preludia.nl

Corona Maatregelen in De Waalse Kerk

We ontvangen u graag weer bij onze evenementen in De Waalse Kerk. Wij vragen u onderstaande maatregelen in acht te nemen:

• Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis
  • Wij vragen u een gezondheidsverklaring in te vullen bij binnenkomst in de kerk
  • In de kerk is het dragen van een mondkapje verplicht. Zodra u op uw plek zit, mag deze af.
  • Ontsmet u uw handen bij binnenkomst?
  • Volg in de kerk de pijlen voor de looprichting en houdt anderhalve meter afstand
  • We vragen u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen vrij te houden ten opzichte van andere bezoekers.
  • Houdt u alstublieft rekening met andere bezoekers en vergeet vooral niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!
  • Meer over ons bezoekers protocol leest u hier.