PA'dam | VERPLAATST
Mozarts Requiem o.l.v. Maria van Nieukerken

In verband met de op dinsdag 3 november aangekondigde coronamaatregelen, is dit concert verplaatst naar zaterdag 19 juni 2021. Indien u al tickets gereserveerd heeft, ontvangt u hierover zo spoedig mogelijk aanvullende informatie.

--------------------------------------------------------------------------------------------

In Mozarts Requiem laat PA’dam u ervaren dat dit meesterwerk ook zónder orkest een icoon blijft van de koorliteratuur. Uitgevoerd in intieme zetting- 12 zangers inclusief solisten - met een nieuwe échte piano-partij! PA'dam daagde componist Gustavo Trujillo uit om op basis van Mozarts originele partituur en Mozarts ongebreidelde fantasie een zelfstandige nieuwe pianopartij te schrijven. Alle vocale partijen blijven ongewijzigd, maar de context gaat veranderen.... Met deze hernieuwde versie wordt het mogelijk ook in Coronatijd het Mozart Requiem live te beluisteren; een rijke ervaring!

Vanwege de coronamaatregelen wordt dit concert zaterdag 19 juni 2021 op twee tijdstippen gegeven:
- Om 19:00 uur (klik hier om naar de juiste pagina te gaan)
- Om 21:00 uur (klik hier om naar de juiste pagina te gaan)

Meezingmiddag

Amateurzangers kunnen zich aanmelden om een middag zélf (uiteraard Coronaproof!) het Requiem van Mozart te zingen onder de bezielende leiding van dirigent Maria van Nieukerken en pianist Luc Blommers. Met per stemgroep een PA’dam zanger als collega en coach! Deelnemers zorgen voor hun eigen klavieruittreksel.

Tijdstip: zaterdagmiddag 19 juni van 14:00 tot 17:00 uur.

Tickets Prijs
- Concert € 25,-
- Meezingmiddag € 15,-

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje wordt sterk aanbevolen, maar is niet verplicht. Onze medewerkers zullen tijdens alle evenementen en bijeenkomsten een mondkapje dragen. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten! Klik hier om ons volledige bezoekersprotocol te lezen.