Michelle David & The Gospel Sessions | GEANNULEERD
It's a Soulful Christmas
Artwork: Emanuel Wiemans

Vanwege de op maandag 14 december afgekondigde lockdown, is dit concert helaas definitief. Indien u voor dit concert tickets gereserveerd hebt, hebt u nader bericht ontvangen over de afhandeling van uw tickets via het e-mailadres dat u gebruikt hebt voor de reservering. Wij danken u voor uw begrip en geduld in deze situatie.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ook in seizoen 20-21 slaan GRAP Amsterdam Popmusic en De Waalse Kerk de handen weer ineen in De Waalse Kerk Sessies. In de mysterieuze sfeer van de kerk geven veelbelovende artiesten zich (figuurlijk!) bloot tijdens intieme optredens. Op dinsdag 29 december gaat die intimiteit gepaard met flink wat swing als niemand minder dan Michelle David & The Gospel Sessions naar De Waalse Kerk komen.

De verbindende factor van 2020 slaat weer toe: Michelle David & The Gospel Sessions die ons met hun Sunday Service-concertserie in Paradiso moreel op de been hielden tijdens de eerste lockdown, komen nu met een fonkelend kerstalbum: It’s A Soulful Christmas. Het album komt op 4 december uit bij Excelsior en is een mooie aanleiding voor een It's a Soulful Christmas Tour, die op dinsdag 29 december De Waalse Kerk aandoet. Verwacht soul, gospel en pop in diverse tinten kerst. Daarbij wordt er een brug geslagen tussen het christelijke kerstfeest met de geboorte van Jezus en de Amerikaanse interpretatie daarvan met de kerstman en pakjes onder de boom. Kerst is een feest van samenzijn, hetgeen tot uiting komt in de single This Christmas (I’ll Be By Your Side)

Na The Gospel Sessions Vol. 4 in maart is It’s A Soulful Christmas al het tweede album van Michelle David & The Gospel Sessions dit jaar. Zangeres Michelle David heeft al gezegd dat ze hoopt dat het een toekomstige ‘Christmas classic’ gaat worden. Ze heeft zelfs al de woorden ‘a soul treasure’ in de mond genomen. En bepaald niet ten onrechte. Er zit werkelijk alles in deze plaat wat het bij voorbaat al tot een klassiek kerstalbum maakt, eentje die je in de kast graag zet naast het ultieme kerstalbum van Phil Spector uit de jaren zestig. Alles werkt mee aan een kerstbeleving voor de ware liefhebber die zich helemaal laat meeslepen door de sfeer. Of zoals Michelle het zegt: “Het is een plaat die je met veel soul door de kersttijd en verder voert.” Waarvan akte!

Deuren: Aanvang: Einde:
1e concert 19:15 uur 19:30 uur 20:30 uur
2e concert 21:15 uur 21:30 uur 22:30 uur

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje wordt sterk aanbevolen, maar is niet verplicht. Onze medewerkers zullen tijdens alle evenementen en bijeenkomsten een mondkapje dragen. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten! Klik hier om ons volledige bezoekersprotocol te lezen.