Kobra Ensemble
Have yourself a merry little christmas

Een klein en bescheiden kerstfeest dit jaar. Anders dan alle andere jaren. Wat is er dan fijner dan je even onder te dompelen in warme, fijne en winterse klanken? In de prachtige, donkere Waalse kerk, zingt Kobra een beetje licht in de duistere wintermaanden.
Het Kobra ensemble heeft een speciaal programma samengesteld, met de mooiste winter- en kerstliederen van over de hele wereld. Zoals uit Peru, Amerika, Zweden en Duitsland. Nieuwe, onbekende muziek, en ook een paar 'gouwe ouwe'. Samen vieren we dan zo tóch een merry little christmas

Dit concert wordt op twee tijdstippen gegeven:

- Om 19:00 uur (UITVERKOCHT)
- Om 21:00 uur (UITVERKOCHT)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Tickets Online Aan de deur
- Regulier € 18,00 € 20,50
- CJP/Student/Stadspas € 15,00 € 17,50
- Vrienden en leden koren* € 11,00 n.v.t.
- Onder 16 jaar oud (op vertoon van ID) n.v.t. € 8,50

Dit concert is onderdeel van de Couleur Vocale 2020, een serie voor Amsterdamse koren en vocale ensembles georganiseerd door De Waalse Kerk. Meer weten over deze serie en de andere concerten? Bekijk dan de informatiepagina.

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje wordt sterk aanbevolen, maar is niet verplicht. Onze medewerkers zullen tijdens alle evenementen en bijeenkomsten een mondkapje dragen. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten! Klik hier om ons volledige bezoekersprotocol te lezen.