Orgelstudenten van het Conservatorium van Amsterdam
Gratis lunchconcert

Iedere tweede dinsdag van de maand van 12:00 tot 12:30 uur organiseert De Waalse Kerk een gratis lunchconcert, verzorgd door orgelstudenten van het Conservatorium van Amsterdam. Zij bespelen dan het prachtige kerkorgel dat in 1734 werd gebouwd door de beroemde orgelbouwer Christian Müller, en bespeeld door onder meer Gustav Leonhardt en Jacques van Oortmerssen. Meer informatie over dit bijzondere orgel vindt u op deze informatiepagina.

Toegang tot dit concert is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Hiermee draagt u bij aan de instandhouding en het onderhoud van het orgel.

Dit zijn de lunchconcerten in dit seizoen 20/21.

2020:

• 24 november:  Jorge Silva
  • 8 december: Antonio Pedrosa

• 12 januari: Diederik Blankesteijn
  • 9 februari: Tiffany Choi
  • 9 maart: Daniël Post
  • 13 april: Elisabeth Hubmann
  • 11 mei: Elena Roce
  • 8 juni: Jos Maters

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje wordt sterk aanbevolen, maar is niet verplicht. Onze medewerkers zullen tijdens alle evenementen en bijeenkomsten een mondkapje dragen. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten! Klik hier om ons volledige bezoekersprotocol te lezen.