Foto: Jim Bakkum

Ook in seizoen 20-21 slaan GRAP Amsterdam Popmusic en De Waalse Kerk de handen weer ineen in De Waalse Kerk Sessies. In de mysterieuze sfeer van de kerk geven veelbelovende Nederlandse artiesten zich (figuurlijk!) bloot tijdens intieme optredens. Op donderdag 17 december is dat niemand minder dan Lucas Hamming.

Lucas Hamming was één van de grote talenten uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter. Daarna brak hij definitief door toen hij in het seizoen 2015/2016 samen met zijn band ‘huisband’ werd van DWDD. In 2016 stond Lucas op Pinkpop en aan het eind van het jaar speelde hij zijn eerste uitverkochte Paradiso-show en bracht hij 2 albums uit. Na een “theater-tussenjaar” als o.a. Johnny in All Stars, Judas in The Passion, de rockopera Tommy met zijn band in het Concertgebouw en ook nog zijn winst van het programma Maestro keert Lucas met nieuwe muziek dit najaar terug op de podia.

Dit concert wordt op twee tijdstippen gegeven, de deuren gaan 15 minuten van tevoren open:

Deuren: Aanvang: Einde:
1e show 19:15 uur 19:30 uur 20:15 uur
2e show 20:45 uur 21:00 uur 21:45 uur

--------------------------------------------------------------------------------------------

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje wordt sterk aanbevolen, maar is niet verplicht. Onze medewerkers zullen tijdens alle evenementen en bijeenkomsten een mondkapje dragen. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten! Klik hier om ons volledige bezoekersprotocol te lezen.