De Waalse Kerk en GRAP Amsterdam Popmusic slaan de handen ineen tijdens De Waalse Kerk Sessies, een serie waar talentvolle popartiesten en singer-songwriters zich (figuurlijk!) bloot geven in het midden van de sfeervolle kerk. Op vrijdag 21 mei 2021 is het de beurt aan niemand minder dan Sarah-Jane!

Sarah-Jane is een opkomende artiest, die bekend staat om haar dynamisch stijl, opvallende persoonlijkheid en soulvolle stem. Opgegroeid met Soul-en Caribische muziek, kwam zij al vroeg in aanraking met een onderscheidende sound. Dit heeft haar eigen muziek gevormd tot een ‘one-of-a-kind’ sound. Een Symfonie van melodische schoonheid, die niet alleen voor entertainment zorgt, maar ook de ziel wakker schudt.

Naast een berg aan ervaringen als achtergrondzangeres, is haar solocarrière ondertussen ook rijk aan vele hoogtepunten. Zo heeft Sarah-Jane twee op elkaar volgende edities opgetreden op het wereldberoemde ‘North Sea Jazz Festival’ en was zij een aantal keer live te zien op Nationale televisie. Daarnaast heeft zij o.a. de ‘Amsterdamse Popprijs 2015’ in ontvangst mogen nemen en is zij in 2016 genomineerd voor twee NPO Radio 6 Soul & Jazz Awards (Best Female Artist & Best Single – “Letter To The Moon”).

Muziek is van het eerste moment dat zij kon praten haar roeping. Waar Sarah-Jane haar muziek reis startte als gevestigde achtergrondzangeres, profileert zij zich nu als veelbelovende soloartiest met een passie die elke dag blijft groeien.

In 2014 dropte Sarah-Jane haar debuut single ‘Psychedelic Love”. Haar tweede single “Letter to the Moon” volgde in 2015 en een jaar later verscheen “One Of A Kind”. September dit jaar dropt Sarah-Jane haar nieuwe EP, waarmee zij in November van start gaat me haar eigen clubtour.

Naast het creëren van songs en live performen, blijft Sarah-Jane haar creatieve geest ontwikkelen door te dansen en acteren. Ook houdt zij van inspirerende documentaires en het lezen van spirituele boeken.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten! Klik hier om ons volledige bezoekersprotocol te lezen.