Wat de Bijbel is voor gelovigen is het Wohltemperierte Klavier van Bach voor muzikanten. In dit bijzondere programma speelt pianiste Jacqueline voorheen Frederique (artiestennaam) 24 preludes uit het Wohltemperierte Klavier, Deel I en Deel II van Johann Sebastian Bach, vergezeld van evenzovele nieuwe composities van levende componisten in Nederland. Tijdens elk concert wordt eerst de prelude van Bach gespeeld, waarop het eigentijdse antwoord, in dezelfde toonsoort, gespeeld zal worden. Dit project wordt uitgevoerd in meerdere kerken in  Amsterdam en op diverse locaties in Nederland. De Waalse Kerk vormt viermaal het decor. Zie hieronder het schema. Kijk voor meer informatie op 24preludia.nl.

G - Miranda Driessen
G - Jeff Hamburg
e kl. - Chop. Sam. Vriezen
F - Rokus de Groot