Foto: Daniëlla van Lienden

GRAP en De Waalse Kerk slaan de handen ineen met een showcase-serie voor singer-songwriters: NAAKT. Tussen het publiek, zo dichtbij dat je ze bijna kunt aanraken, geven de beste singer-songwriters zich - figuurlijk! - bloot tijdens een intiem concert, midden in de bijzondere sfeer in de kerk. Tijdens de derde editie op donderdag 14 november is dit: Will Knox!

Will Knox is een singer-songwriter uit Londen. Voor zijn opleiding vertrok hij naar de US om aan het Berklee College of Music te studeren. Nadat Fab Dupont (gewerkt met o.a. Queen Latifah, Jennifer Lopez, Shakira, Carly Rae Jepsen en geroemd met drie Grammy nominaties) hem op een open mic avond ontdekte, namen zij twee albums en een EP op. Will verhuisde weer naar Engeland en begon als co-writer en auteur van topartiesten als Miss Montreal, Vinchenzo en Dotan, waarmee hij in 2016 een BUMA/STEMRA award won.

Jerusalem is de eerste single van zijn nieuwe EP ‘Little Holylands’, geproduceerd door Martijn Groeneveld (Blaudzun, Emil Landman).

De live shows zijn intieme ervaringen waarin je wordt meegenomen in waargebeurde verhalen met metaforische teksten. Sinds zijn aankomst in Nederland houden de live shows niet op: Een uitverkochte Paradiso-show, optredens op Concert at SEA, Royal Park Live en Bevrijdingspop Haarlem. Of de Engelsman nu solo, met cellist Simon Lewis, of de hele band speelt, je zult snel het gevoel hebben dat je een oude vriend weer ziet.

Will neemt wel twee hele speciale friends mee, namelijk: Kris Berry en GOSTO!

Kris Berry
Kris Berry, de artiestennaam van Kristel de Haak, is een Curaçaose zangeres/songwriter. Ze weet met haar loepzuivere stem iedereen in vervoering te brengen. Haar single 'Hold On' leverde eerder dit jaar een Gouden Plaat op!

GOSTO
Roel Gosto Vermeer is zanger, multi-instrumentalist, songwriter en producer en vertoont zijn zelf geschreven- en geproduceerde tracks onder zijn tweede moedernaam GOSTO. Afgelopen maand tourden de heren samen door Japan, en werkten aan nieuwe songs met Japanse artiesten.

Tickets zijn € 12,50 in de voorverkoop (hieronder of via knop Kaarten kopen bovenaan de pagina) en € 15,- aan de deur.