Country to Country Amsterdam [UITVERKOCHT]
The Bluebird Cafe

Ter ere van de tweede editie van C2C: Country to Country Amsterdam op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 vindt op vrijdag 6 maart de eerste Nederlandse editie van The Bluebird Cafe at C2C Amsterdam plaats in de Waalse Kerk in Amsterdam. Tijdens The Bluebird Cafe at C2C Amsterdam spelen Charles Esten, Noah Schnacky en Tony Arata in een intieme setting voor een kleine groep liefhebbers. Dit concert bestaat uit vrije zitplaatsen.

The Bluebird Cafe is een, onder countryliefhebbers, wereldberoemde, intieme luisterruimte in Nashville, TN. In de afgelopen 37 jaar is het een van de meest belangrijke locaties voor songwriters ter wereld geworden. Artiesten als Kathy Mattea, Garth Brooks, Faith Hill en Taylor Swift hebben hier, samen met talloze hit-songwriters waarvan de muziek wereldwijd wordt beluisterd, op dit legendarische podium gestaan. The Bluebird Cafe ontvangt jaarlijks meer dan 70.000 bezoekers in het cafe waar slechts plaats is voor 90 bezoekers per event.

 

Let op! Er zijn bij dit concert geen bewaakte garderobe of kluisjes. Het opbergen van jassen, tassen etc. geschiedt op eigen risico. De Waalse Kerk accepteert geen aansprakelijkheid voor het verlies van persoonlijke eigendommen. 

 

 < Terugkeren naar het agendaoverzicht