Grachtenfestival
Jong Talent in de Waalse Kerk: Valentina Blange

De getalenteerde Valentine Blangé (1998) studeert momenteel bij Jaring Walta en Tjeerd Top aan het Koninlijk Conservatorium te den Haag. Kamermuziek is een grote passie van Valentine. Zo vormt ze een vast duo met pianist Rangel Silaev. Op deze middag geeft ze een avontuurlijk concert in de Waalse Kerk samen met organist Jos van der Kooy. Luister naar dit prachtige concert en hoor waarom Valentine prijswinnares was van onder meer het Prinses Christina Concours en concerten gaf in binnen- en buitenland.

Grachtenfestival

Ieder jaar in augustus vindt tien dagen lang het Grachtenfestival plaats. Hét zomerfestival voor klassieke muziek, jazz en muziek uit andere culturen, waarbij jonge musici van over de hele wereld je verrassen met hun eigen muzikale verhaal. Wie de rising stars wil leren kennen, komt naar het Grachtenfestival! Verleden, heden en toekomst komen samen in eigentijdse combinaties van musici, genres en locaties. Daarbij dient de stad Amsterdam, van oost tot west en van noord tot zuid, als decor. Met meer dan 250 concerten op 90 verschillende locaties.

Meer informatie: https://www.grachtenfestival.nl/