Grachtenfestival
Jong Talent in de Waalse Kerk: Pelle van Esch

Tijdens het grachtenfestival is er van zaterdag 10 augustus t/m vrijdag 16 augustus elke middag om 13:00 een gratis lunchconcert in de Waalse Kerk door Jong Talent.

Op donderdagmiddag om 13:00 in de Waalse Kerk speelt: Pelle van Esch op trombone.

Grachtenfestival

Ieder jaar in augustus vindt tien dagen lang het Grachtenfestival plaats. Hét zomerfestival voor klassieke muziek, jazz en muziek uit andere culturen, waarbij jonge musici van over de hele wereld je verrassen met hun eigen muzikale verhaal. Wie de rising stars wil leren kennen, komt naar het Grachtenfestival! Verleden, heden en toekomst komen samen in eigentijdse combinaties van musici, genres en locaties. Daarbij dient de stad Amsterdam, van oost tot west en van noord tot zuid, als decor. Met meer dan 250 concerten op 90 verschillende locaties.

Meer informatie: https://www.grachtenfestival.nl/