[GEANNULEERD] Orgelstudenten Conservatorium van Amsterdam
Gratis lunchconcert - orgel

In verband met het Coronavirus COVID-19 worden de lunchconcerten van de orgelstudenten van het Conservatorium van Amsterdam tot nader order helaas geannuleerd. Wij hopen op uw begrip hiervoor en hopen u in betere tijden graag terug te zien.

Iedere tweede dinsdag van de maand (m.u.v. de maanden juli en augustus) van 12:00 tot 12:30 uur organiseert De Waalse Kerk een gratis lunchconcert, verzorgd door orgelstudenten van het Conservatorium van Amsterdam. Zij bespelen dan het prachtige kerkorgel dat in 1734 werd gebouwd door de beroemde orgelbouwer Christian Müller. Meer informatie over dit bijzondere orgel vindt u op deze informatiepagina.

Toegang tot dit concert is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Hiermee draagt u bij aan de instandhouding en het onderhoud van het orgel.

Programma 2020:

April 14 - Kasumi Hamano