[GEANNULEERD] Ribattuta Musica
Bach: Matthäus-Passion

In verband met het Coronavirus COVID-19 is deze uitvoering helaas geannuleerd. Reeds gekochte tickets voor de uitvoering kunnen omgeruild worden voor een van Ribatutta Musica's andere concerten later dit jaar. Ook bieden zij de mogelijkheid uw ticket om te boeken voor een van de geplande uitvoeringen Matthäus Passion in 2021. Voor meer informatie hierover, alsmede voor de contactgegevens van de organisatie, verwijzen wij u graag door naar deze informatiepagina op de website van Ribatutta Musica, die dit concert organiseert.

--------------------------------------------------------------------------------------------

De Matthäus-Passion, een passievol, recht in de ziel treffend verhaal. Bach heeft zijn hart en ziel gelegd in dit ontroerende meesterwerk met protestkoren, verstilde aria’s en liefdevolle koralen. Ribattuta Musica voert Bach's Passion uit met een nieuwe generatie barokspecialisten.

De topmusici van barokensemble Ribattuta Musica hebben een gedeelde passie om met hun muzikaal verhaal de mensen te raken. We spelen graag dichtbij het publiek. In deze intieme sfeer ontstaat een voelbare wisselwerking tussen musici en publiek.

Ribattuta Musica laat u de Matthäus-Passion van Johann Sebastian Bach voelen en beleven.

Uitvoerenden:
- Evangelist: Jacob Pilgram (tenor)
- Christus: Hans Voschezang (bas bariton)

- Elvire Beekhuizen (sopraan)
- Rosina Fabius (alt)
- Francis NG (tenor)
- Kaiyi Min (sopraan)
- Eddie Mofokeng (bas)

Overige uitvoerenden:
- Vocalisten en instrumentalisten Ribattuta Musica

- Muzikale leiding: klavecinist Andreas Küppers

 

< Terugkeren naar de agenda