Centre Français-Néerlandais
Open middag en gratis taaltest

[Ce texte en français en bas de la page]

Open dag Centre Français-Néerlandais

Op maandag 28 januari 2019 start een nieuw semester Franse taalcursussen. Wilt u kennismaken met onze docenten, hebt u vragen over de mogelijkheden of bent u benieuwd wat uw Frans-niveau eigenlijk is? Kom langs op een van onze Open Dagen op woensdag 9 januari en zaterdag 12 januari. Hier kunt u gratis en vrijblijvend een taaltest doen, en onze docenten zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden!

Wat: Open dag en gratis taaltest
WanneerWoensdag 9 januari 16:00-19:00 uur en zaterdag 12 januari 12:00-15:00 uur
Waar: Centre Français-Néerlandais, Walenpleintje 157, Amsterdam (aan de Oudezijds Achterburgwal)
Wie: Voor Nederlanders die Frans willen leren en Francophonen die Nederlands willen leren.

Het Centre Français-Néerlandais is een Frans-Nederlands taalinstituut in het hartje van Amsterdam. Onze cursussen en workshops worden gegeven in de kosterij van de Waalse Kerk, een plaats waar de Franse en Nederlandse taal en cultuur al 450 jaar samenkomen. Door de interactieve lessen, kleine groepen en persoonlijke aandacht krijgt u meer zelfvertrouwen en heeft u optimaal plezier van uw cursus. Bekijk hier ons volledige cursusaanbod.

Meer weten? Kijk dan rustig nog even verder op onze website, mail naar centre@dewaalsekerk.nl of bel 020-623 2074.

Journées portes ouvertes Centre Français-Néerlandais

Dès la semaine prochaine, à partir du 14 janvier, nous proposons des nouveaux cours de néerlandais pour francophones. Nos cours de français commencent la semaine du 28 janvier.
Si vous aimeriez faire un test de langue, rencontrer nos professeurs ou avoir des renseignements spécifiques de nos cours de langues, n’hésitez pas à venir à un de nos journées portes ouvertes !

Quoi : Journée portes ouvertes et test de langue gratuit.
Quand : Mercredi 9 janvier de 16h à 19h et samedi 12 janvier de 12h à 15h
: Centre Français-Néerlandais, Walenpleintje 157, Amsterdam ( Oudezijds Achterburgwal)

En savoir plus ? Consultez notre site web : www.centrefrancaisneerlandais.nl – adresse email : centre@dewaalsekerk.nl tél : 020-623 2074.