In de week van maandag 17 september start een nieuw semester Franse taalcursussen. Benieuwd wat úw niveau is?
Kom dan langs op onze Open Dag op zaterdag 8 september! Hier kunt u een gratis vrijblijvende taaltest doen, kennismaken met onze docenten en het al uw vragen stellen!

Het Centre Français-Néerlandais is een Frans-Nederlands taalinstituut in het hartje van Amsterdam. Onze cursussen en workshops worden gegeven in de kosterij van De Waalse Kerk, een plaats waar de Franse en Nederlandse taal en cultuur al 450 jaar samenkomen.

Door de interactieve lessen, kleine groepen en persoonlijke aandacht krijgt u meer zelfvertrouwen en heeft u optimaal plezier van uw cursus. Bekijk ons volledige cursusaanbod op dewaalsekerk.nl/taal/cursusaanbod.

Meer weten? Mail naar centre@dewaalsekerk.nl of bel 020-623 2074.

Adres:
Walenpleintje 157, Amsterdam