Popiconen aan het woord
Ellen ten Damme in: Encore!

In Encore! nodigt presentator Marc Stakenburg (o.a. Theater van het Sentiment) elke maand een icoon uit onze roemruchte pophistorie uit om te vertellen over zijn of haar leven en loopbaan. Op zondag 17 maart is deze icoon niemand minder dan Ellen ten Damme. 

De opzet van Encore! is simpel en intiem: geef een topartiest een podium en een publiek, en alles is mogelijk! Een unieke gelegenheid om uw favoriete artiesten van dichtbij mee te maken, en te horen vertellen over hun leven en loopbaan, in te gaan op vragen uit het publiek, en een of meerdere nummers te spelen die hen inspireerden, of dat juist nog uit moet komen.

In samenwerking met 40Up Radio, NH Radio en Marc Stakenburg presenteert de Waalse Kerk Encore! met: Ellen ten Damme!

Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen van het moment, en dat al zo'n 30 jaar. Maar zij is veel meer dan dat. Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous. En dat is ze allemaal tegelijk. De ware magie is haar eerlijkheid. Hoewel haar verbluffende veelzijdigheid anders kan doen vermoeden, doet ze alleen maar waar ze werkelijk in gelooft. Ondanks haar duizelingwekkende maskerades, is ze altijd zichzelf. Ze is echt. En dat laat ze zien in gesprek met Marc Stakenburg op zondag 17 maart.

 

 

De volgende gasten in de serie Encore! zijn:
- 21 april:      Henk Westbroek
- 19 mei:        Tim Knol
- 16 juni:         n.t.b.
- 15 sept.:    Jack Poels
Voor meer informatie over de serie, de gasten en kaartverkoop, ga naar de infopagina.


Toegang
 
- Voorverkoop: € 5,-
- Aan de deur: € 7,50

 

< Terugkeren naar de agenda