datum en prijs
25 excl.korting/toesl.
Serie: 'Songs on Sunday Afternoon'
Franse muziek in de Waalse Kerk
met Marc Pantus (bas-bariton) en Thomas Beijer (piano)
Marc Pantus & Thomas Beijer
muzikale thuiskomst met Poulenc, Debussy en Ravel
muziek

Na de succesvolle serie Schubert op zondagmiddag verzorgt bas-bariton Marc Pantus in het seizoen 2016-2017 weer een drietal recitals onder de titel Songs on Sunday afternoon in de Waalse Kerk in Amsterdam. Waar vorig seizoen Rudolf Jansen excelleerde, werkt Pantus nu samen met drie verschillende pianisten: Ed Spanjaard, Daan Boertien en Thomas Beijer.

Met de mooiste muziek van de Franse componisten Francis Poulenc, Claude Debussy en Maurice Ravel komen we op 4 juni muzikaal thuis in de Waalse kerk. Samen met de jonge succesvolle pianist Thomas Beijer zingt Marc Pantus - naast enkele prachtige religieuze liederen voor bas en enkele meer profane liedjes van Poulenc - twee korte cycli van Debussy. Marc Pantus en Thomas Beijer eindigen met enkele geestige en ontroerende liederen over Don Quichot van Maurice Ravel en Jacques Ibert.

Marc Pantus (New York 2016)