datum en prijs
zaterdag
oktober
20:30 u Kerk
25 / 30 excl.korting/toesl.
Amsterdam Dance Event
Carl Craig presents:
Versus Synthesizer Ensemble (UITVERKOCHT)
muziek

Steeds meer DJ's en producers vinden de weg van dansvloer naar theater en concertgebouw. Denk aan Henrik Schwarz die samenwerkte met het Metropole orkest en James Holden die tegenwoordig met zijn eigen live band optreedt. Een pionier op dit gebied is Detroit-technogigant Carl Craig die al in 2008 in Parijs zijn meesterwerken live liet uitvoeren door de violen, cello’s, blazers en meer van het Les Siècles Orchestra o.l.v. François-Xavier Roth onder de titel 'Versus'.

Versus is nu, meer dan tien jaar later, eindelijk op plaat uitgebracht en zal op selecte plekken live worden uitgevoerd onder begeleiding van zijn Versus Synthesizer Ensemble: zes muzikanten, onder wie pianist-arrangeur Francesco Tristano en Craig zelf. Het resultaat: één grote, synthesizergestuurde technosymfonie. In samenwerking met Sugarfactory, Donker Collective en Backspace wordt deze exclusieve show met zéér beperkte capaciteit tijdens ADE gepresenteerd in onze eigen Waalse Kerk.

▬▬ TICKETS ▬▬
Eerste release: € 25,-*

* Let op: deze show heeft een beperkte capaciteit van 300 man. Wacht niet te lang met het kopen van je kaartje!

▬▬ TIJDEN ▬▬
Deur: 19.30
Start show: 20.30
Einde show: 21.50