Muzikale lekkernijen uit de hele wereld

Met het a capella-programma FusionKitchen trakteert Quatre Bouches u op lekkernijen uit de hele wereld. Als aperitief wordt Gamelan opgediend, geïnspireerd op de Indonesische traditie van het gamelanorkest. Het hoofdgerecht bestaat uit de Six Chansons van Hindemith. Of belieft u een Argentijnse steak? Dan serveren wij een smaakvolle tango van Astór Piazzolla.

Die Beredsamkeit van Joseph Haydn is broodnodig om het rode vlees te compenseren. 

Houdt u van koffie of houdt u van thee? Java Jive houdt van u!

Als tussendoortjes en ter bevordering van de spijsvertering serveren wij teksten over en rondom eten van schrijvers als Willem Brakman en George Orwell.

Zoals alle programma’s van Quatre Bouches is ook dit programma uit het hoofd gezongen en op subtiel humoristische wijze geënsceneerd.

 

Tijdens het concert wordt het publiek getrakteerd op bijpassende hapjes!

 

  • Ernst Toch (1887-1964)  -  Geographical Fugue
  • Raymond Murray Schafer (*1933)  -  Gamelan
  • Maurice Duruflé (1902-1986)  -  Notre Père
  • Paul Hindemith (1895-1963)  -  Six Chansons
  • Zoltán Kodály (1882-1967)  -  Túrót ëszik a cigány
  • Zweeds traditioneel  -  Ack Värmeland du sköna
  • Astor Piazzolla (1921-1992) [arr. Michel Poels]  -  Alguien le dice al tango
  • Antônio Carlos Jobim (1927-1994)  -  Água de beber
  • Joseph Haydn (1732-1809)  -  Die Beredsamkeit
  • Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791)  -  Freunde lasset uns beim Zechen
  • Friedrich Stilner (1789-1860)  -  Loreley
  • Felix Mendelssohn Bartholdy (1809-1847)  -  Abschied vom Walde
  • Ben Oakland (1907-1979)  -  Java Jive