Esther Apituley, Maarten den Hengst & Thom Hoffman
Zoom-concert met Bach en gedichten

Op woensdag 8 juli organiseren Esther Apituley (viola), Maarten den Hengst (piano) en Thom Hoffman (acteur) een Zoom-concert in De Waalse Kerk. Dat kun je natuurlijk vanaf je bank bekijken, maar je kunt er ook live bij zijn! "Omdat de akoestiek van De Waalse kerk zo overdonderend mooi is voor altviool solo" - haar woorden - verheugt Esther zich er enorm op om De Waalse kerk te vullen met haar favoriete componist Johann Sebastiaan Bach.

Naast Bach spelen ze muziek van Elgar, Poulenc, Faure, die mooi samengaan met de gedichten van Thomas Hardy, die Thom Hoffman (als acteur bekend van Het Wassende Water, De Avonden, Russen, Zwartboek) op intieme wijze zal voordragen. De Engelse romantische dichter Thomas Hardy (1840-1928) is in Nederland nagenoeg onbekend maar wordt in Engeland gezien als een van de grootste romanciers en dichters. Zijn werk is verrassend modern. Hardy weet het complexe gevoelsleven in magnifieke, simpele en muzikale taal te vangen. 

Er kunnen 30 mensen live het concert bijwonen, en dat is niet alleen prettig voor u, maar ook voor de artiesten. Dus wilt u erbij zijn, reserveer dan zo snel mogelijk via info@violaviola.nl, dan ontvangt u een betaallink. En: wie het eerst komt... Wilt u thuis via de computer het concert bijwonen dan ook graag reserveren via hetzelfde mailadres. Reageer a.j.b. uiterlijk vóór woensdag 8 juli 10.00 uur. Na betaling van de Tikkie ontvangt u de link zodat u het concert kunt volgen. De artiesten vragen een donatie voor dit concert (voor de artiesten en de organisatie). Voor het live bijwonen van het concert: adviesprijs €15 (of meer) Voor lekker thuisblijven en luisteren en kijken via internet: adviesprijs €10 (of meer) Voor diegene die naar de Waalse Kerk komen, is er na afloop de mogelijkheid om met de artiesten samen een goede wijn te drinken. 

 

< Terugkeren naar de agenda