Photonen Vocaal Ensemble | VERPLAATST
Vocaal Mozaïek - Picking up the Pieces

In verband met de coronamaatregelen is dit concert verplaatst van zondag 17 januari naar zaterdag 6 maart. Hierbij zijn ook de aanvangstijden gewijzigd. Indien u voor dit concert tickets gereserveerd hebt, hebt u hierover nader bericht ontvangen van onze ticketingpartner Klassiekemuziek.nl via het e-mailadres dat u gebruikt hebt voor de reservering. Wij danken u voor uw begrip en geduld in deze situatie.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Photonen Vocaal Ensemble - bekend van de tv-serie Klem - pakt o.l.v. Jeroen Spitteler de muzikale draad weer op met twee concerten op één middag. Met Vocaal Mozaïek - picking up the pieces, dat ongeveer een uur duurt, hoort u prachtige koormuziek uit de 21ste en 20ste eeuw. Onder andere klinken Autumn Landscapes van de Estse componist Veljo Tormis en verrassend troostrijke werken van jonge hedendaagse componisten als Pärt Uusberg en Jake Runestad. Verder zingt het ensemble muziek uit de tv-serie Klem (waarvan momenteel serie 3 wordt uitgezonden), zoals het indringende O König aller Völker van Arvo Pärt.
Photonen vult dit vocale 'mozaïek' aan met koormuziek die het ensemble de afgelopen tijd is blijven inspireren, zoals de dubbelkorige Psalm 42 van Sweelinck en Oorsprong, een fijnzinnige compositie van Jeroen Spitteler, die op 1 mei van dit jaar online in première ging. Photonen verheugt zich erop het eindelijk live voor u te kunnen zingen.

Programma: werk van Uusberg, Tormis, Harris, Pärt, Barber, Runestad.

Dit programma van zaterdag 6 maart wordt op twee tijdstippen uitgevoerd:

- 19:00 tot 20:00 uur (klik hier om naar de juiste agendapagina te gaan)
- 20:45 tot 21:45 uur (klik hier om naar de juiste agendapagina te gaan)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Tickets Online Aan de deur
- Regulier € 16,00 € 18,50
- CJP/Student/Stadspas € 13,50 € 16,00
- Vrienden en leden koren* € 11,00 n.v.t.
- Onder 16 jaar oud (op vertoon van ID) n.v.t. € 8,50

 

Dit concert is onderdeel van de Couleur Vocale 2020, een serie voor Amsterdamse koren en vocale ensembles georganiseerd door De Waalse Kerk. Meer weten over deze serie en de andere concerten? Bekijk dan de informatiepagina.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar wij moedigen het gebruik hiervan van harte aan. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten!

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

< Terugkeren naar de agenda