Nina Rompa, Gijs Idema & Mo van der Does
Relaeseconcert album 'There'
Foto: Veere van Gent

Wegens de nieuwe Coronamaatregelen is van dit concert een dubbelconcert gemaakt, met een maximum aantal bezoekers van 30 per concert. Deze concerten beginnen om respectievelijk 19:00 uur en 21:00 uur. U ontvangt van onze ticketingpartner Klassiekemuziek.nl een mail over uw bezoek. Houdt u hiervoor ook uw ongewenste mail in de gaten.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Kleurrijke, dromerige kamermuziek in een opvallende bezetting. Het Nina Rompa Trio speelt eigen composities geworteld in de jazz, met invloeden uit moderne en klassieke muziek. Ruimtelijk en harmonieus, maar ook dissonant en stormachtig vormen de klanken van de drie instrumenten samen één.

Het debuutalbum There van Nina Rompa (zang), Gijs Idema (gitaar) en Mo van der Does (klarinet) werd kort voor de lockdown opgenomen bij 'Just Listen Records' en zal op 10 oktober gepresenteerd worden in De Waalse Kerk. There beschrijft een plek waar ruimte is en waar je dapper kunt zijn. Je waait mee met hoge bomen door onzichtbare lucht en zwemt moeiteloos tegen de stroom in. De weg ernaartoe is soms stormachtig, vol twijfel en onrust. Maar ook is er evenwicht en helderheid. Wil je als allereerste het album There bemachtigen? Reserveer het dan vast bij je kaarten, je ontvangt dan bij het concert de cd vers van de pers.

Voorafgaand aan de opnames van There studeerden de drie op de jazz-afdeling aan het Conservatorium van Amsterdam. Na vele jaren als duo zochten Nina Rompa en Gijs Idema een extra kleur voor hun muziek. De klank van Mo van der Does op klarinet bleek een mooie aanvulling te zijn.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Tickets  
- Regulier € 15,-
- CJP/Student € 12,50
- Regulier + CD € 27,50*
- CJP/Student + CD € 25,-*

* Je ontvangt het (fysieke!) album na afloop van het concert.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje wordt sterk aanbevolen, maar is niet verplicht. Onze medewerkers zullen tijdens alle evenementen en bijeenkomsten een mondkapje dragen. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten! Klik hier om ons volledige bezoekersprotocol te lezen.

--------------------------------------------------------------------------------------------

< Terugkeren naar de agenda