Ratas del viejo Mundo | GEANNULEERD
Ossesso: Trecento in technicolor
Foto: Tomas Vandecasteele

In verband met de lockdown is dit concert in overleg met onze partner Organisatie Oude Muziek helaas geannuleerd. Indien u reeds over tickets voor dit concert beschikt, hebt u hierover reeds bericht ontvangen op het e-mailadres dat u gebruikt hebt voor uw reservering. 

---------------------------------------------------

Ratas del viejo Mundo, het ensemble van luitist Floris De Rycker, is een collectief om in de gaten te houden. Met eersteklasmusici, zorgvuldig gekozen repertoire en een goudeerlijke expressie is dit het ultieme tegengif voor grijze eenvormigheid. Dit programma belooft een explosie van kleur met Trecento-muziek die ongeschreven zangtradities herbergt, en extravagante madrigalen van Willaert, Arcadelt en Lassus die de dimensies van de renaissancepolyfonie tarten.

Duur: 70 minuten (geen pauze)

Ratas del viejo Mundo
Michaela Riener sopraan 
Soetkin Baptist alt 
Indrė Jurgelevičiūtė zang & kankles 
Tomas Maxe bas 
Elisabeth Seitz salterio 
Floris De Rycker luit en cister

--------------------------------------------------------------------------------------------

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar wij moedigen het gebruik hiervan van harte aan. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten!

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

<Terugkeren naar de agenda