Foto: Carlo Villarroel

Wegens de aanhoudende onzekerheid met betrekking tot het Coronavirus en de maatregelen daaromtrent is dit concert verplaatst naar zaterdag 1 mei 2021, met uiteraard een ander programma. Indien u hiervoor reeds tickets had gereserveerd, blijven deze vanzelfsprekend geldig voor de nieuwe datum. U hebt hierover aanvullend bericht ontvangen.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat altvioliste Odile Torenbeek de zangeres Charlotte Haesen op de Noordermarkt te Amsterdam toevallig ontdekte. Odile en Charlotte besloten toen een chansons-programma te maken met het strijkkwartet als basis. Hierbij werden gerenommeerde arrangeurs als o.a. Paul Prenen, Wijnand van Klaveren, Mascha van Nieuwkerk en Oene van Geel betrokken die op bijzondere wijze het chanson om Charlottes stem-timbre wisten te ‘draperen’. Vervolgens ontwikkelt zich Café des Chansons: Charlotte Haesen plus vier musici uit het Nederlands Philharmonisch Orkest. Drie albums verder en de stem van Charlotte Haesen en de strijkers van het Tobalita kwartet nemen je nog steeds mee op een ontroerende reis door de tijd.

Dit jaar brengen Charlotte Haesen en gitarist Philip Breidenbach hun debut album uit. Philip zal zich met een aantal nummers aan het Tobalita Strijkkwartet schuiven voor onze grote vreugde.

Voor dit speciale lenteconcert op de dag van de arbeid brengen ze een schitterend repertoire van de mooiste Franstalige winterklassiekers van o.a. persoonlijkheden als Barbara, Brel, Gainsbourg, Brassens en Piaf. Ook zullen Philip en Charlotte een paar nieuwe eigen composities presenteren. Deze chansons gaan over de vreugde en liefde die menselijke verbondenheid brengt. Café des Chansons feat. Haesen & Breidenbach nodigt ons uit om deze lente échte mensen te durven zijn.

https://www.cafedeschansons.eu/ 
https://www.charlottehaesen.com/

PERS
"Prachtig intiem en authentiek. Precies de juiste mix onzware ernst en vlinderachtige humor."
- Mischa Spel, NRC
"★★★★★ (...) buitengewoon indrukwekkend, dramatisch, vrolijk, melancholiesch en ontroerend."
- Erik Voermans, Het PAROOL

------------------------------------------------------------------------------------------- 

Voor uw en onze veiligheid wordt dit concert op twee tijdstippen gegeven:
- Van 16:00 tot 17:00 uur (klik hier om naar de juiste pagina te gaan); en
- Van 19:30 tot 20:30 uur (klik hier om naar de juiste pagina te gaan)

--------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje wordt sterk aanbevolen, maar is niet verplicht. Onze medewerkers zullen tijdens alle evenementen en bijeenkomsten een mondkapje dragen. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten! Klik hier om ons volledige bezoekersprotocol te lezen.

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

< Terugkeren naar de agenda