Fuoco E Cenere & Jay Bernfeld | GEANNULEERD
Gambasuites van Marais en Morel

In verband met de reisrestricties met betrekking tot het coronavirus is dit concert helaas definitief geannuleerd. Indien u voor dit concert tickets gereserveerd hebt, hebt u hierover nader bericht ontvangen van onze partner Organisatie Oude Muziek via het e-mailadres dat u gebruikt hebt voor de reservering. Wij danken u voor uw begrip en geduld in deze situatie.

--------------------------------------------------------------------------------------------

‘De Italianen werden verblijd met de viool, de Duitsers met de fluit, het klavecimbel viel toe aan de Engelsen, maar de Fransen werden gezegend met de viola da gamba,’ schreef Hubert Le Blanc in 1740. Op dat moment kon Frankrijk al terugkijken op honderd jaar gambamuziek van de hoogste kwaliteit, met virtuozen als Monsieur de Sainte Colombe en Marin Marais. Aangevoerd door gambist Jay Bernfeld combineert Fuoco E Cenere werk van Marais met dansen van zijn leerling Jacques Morel tot suites die het mooiste van twee generaties meesterschap laten horen.

Duur: 70 minuten (geen pauze)

Fuoco E Cenere
Ronald Martin Alonso viola da gamba 
Andre Henrich theorbe 
Bertrand Cuiller klavecimbel 
Jay Bernfeld viola da gamba en muzikale leiding

--------------------------------------------------------------------------------------------

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar wij moedigen het gebruik hiervan van harte aan. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten!

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

< Terugkeren naar de agenda