Sweelinck Barokorkest | GEANNULEERD
Dialoghi musicali

In verband met de op dinsdag 3 november aangekondigde coronamaatregelen, kan dit evenement helaas geen doorgang vinden op de geplande datum. Wij zijn in overleg met de artiesten over een mogelijke nieuwe datum, maar ook een definitieve annulering behoort tot de mogelijkheden. Indien u al tickets gereserveerd heeft, hoort u zo spoedig mogelijk van ons.

--------------------------------------------------------------------------------------------

In dit programma neemt het Sweelinck Barokorkest o.l.v. Benny Aghassi  u mee naar muziek uit 17e-eeuws Duitsland en Italië. Dit is de periode waarin instrumentale vormen zoals sonate en canzona gestalte begonnen te krijgen. U hoort werk in de stijl van de Venetiaanse school uit de overgang van Renaissance naar Barok. Een prachtige combinatie van verschillende klankkleuren door blokfluiten, violen, dulcianen en trombones geven een idee van de manier waarop het idioom van instrumentale muziek zich begon te vormen. 

De toegang voor dit concert is gratis. In verband met de Coronavoorschriften is inschrijven verplicht. Hiervoor kunt u het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar wij moedigen het gebruik hiervan van harte aan. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten!

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

< Terugkeren naar de agenda