Pluto Ensemble & Marnix de Cat | GEANNULEERD
Chantilly & Rozenblaadjes
Foto: Tim de Backer

 In verband met de op dinsdag 3 november aangekondigde coronamaatregelen, is dit concert helaas geannuleerd. Indien u al tickets voor dit concert gereserveerd had, hoort u zo spoedig mogelijk van onze culturele partner Organisatie Oude Muziek, die verantwoordelijk is voor de kaartverkoop voor dit concert.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Dit is geen recept voor een romantisch onderonsje, maar de opzet van een tijdreis naar de vroegste Nederlanden. Pluto Ensemble koppelt de mooiste werken uit de veertiende-eeuwse Chantilly-codex – de bijbel van de Ars subtilior – aan middeleeuwse liederen met de roos in een hoofdrol. Embleem van het ridderideaal, symbool van eer, code voor liefde en culinaire smaakmaker: de breekbare blaadjes en meedogenloze doornen van de roos prikkelden componisten als Machaut, Dufay, Ockeghem en Josquin tot meesterlijke mijmeringen.

Duur: 70 minuten (geen pauze) Pluto Ensemble Tore Denys tenor – Romain Bockler bariton – Harry van der Kamp bas – Baptiste Romain, Romina Lischka vedel – Sarah Louise Ridy harp – Marnix De Cat altus, organetto, keteltrom en muzikale leiding

Dit concert vindt plaats op twee tijdstippen:
- Woensdag 9 december 2020 om 19:00 uur (klik hier voor de juiste agendapagina)
- Woensdag 9 december 2020 om 21:00 uur (klik hier voor de juiste agendapagina)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar wij moedigen het gebruik hiervan van harte aan. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten!

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

< Terugkeren naar de agenda