Johannette Zomer & Mike Fentross | GEANNULEERD
A Little Christmas Music

Vanwege de op maandag 14 december afgekondigde lockdown, is dit concert helaas definitief geannuleerd. Indien u voor dit concert tickets gereserveerd hebt, nemen wij via onze ticketingpartner Klassiekemuziek.nl zo spoedig mogelijk contact met u op over de afhandeling van uw tickets via het e-mailadres dat u gebruikt hebt voor de reservering. Wij danken u voor uw begrip en geduld in deze situatie.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Sopraan Johannette Zomer en luitist Mike Fentross brengen heerlijk kerstrepertoire uit alle tijden en windstreken, in een intieme setting. Dit programma met bekende en minder bekende carols & traditionals zal garant staan voor een uurtje genieten van feestelijke, maar ook ontroerende kerstmuziek.

Volgens goede Engelse traditie begint het programma met 'Once in Royal David City', om via prachtig Frans, Duits, Spaans en Nederlands kerstrepertoire in Amerika uit te komen. Samen dromen we van een witte Kerst om vervolgens af te sluiten door elkaar een 'A Merry Little Christmas' toe te wensen.

Uitvoerenden:

Johannette Zomer, sopraan
Mike Fentross, theorbe, renaissance luit en vihuela

Dit concert wordt op drie tijdstippen gegeven:
- Om 17:00 uur (klik hier voor de juiste agendapagina)
- Om 19:30 uur (klik hier voor de juiste agendapagina)
- Om 21:00 uur (klik hier voor de juiste agendapagina)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Coronamaatregelen

Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten! Klik hier om ons volledige bezoekersprotocol te lezen.

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

< Terugkeren naar de agenda