Laat jezelf onderdompelen in hartverwarmende kerst- en wintermuziek, gezongen door het Kobra Ensemble. De zeven zangeressen hebben de mooiste, vrolijkste, (on)bekendste en troostrijke kerst en wintermuziek – uit alle windstreken- uitgezocht.

Ja! Kobra! Een klassiek geschoold ensemble, maar ze verkennen verder alle muzikale richtingen die ze leuk vinden en schuwen daarbij het theatrale niet. Het liefst zingen zij op zo verschillend mogelijke podia, evenementen en festivals. Constant op zoek naar nieuw publiek om te verrassen. Vandaar dat zij eerder samenwerkten met klassieke grootheden in het Concertgebouw, maar ook met een metalband op het Roadburn Festival. Het Kobra Ensemble bestaat uit Ingrid Doude van Troostwijk, Karlijn Hamer, Lonneke Kegels, Lea Klarenbeek, Sterre Konijn, Nina Rompa en Saskia Voorbach. Ga naar de website van het Kobra Ensemble voor meer informatie over het ensemble.

 

Programma

Kobra zingt onder andere Frid på jord van de Zweedse volksmusicus Sofia Karlsson, The Lamb van John Tavener, White Winter Hymnal van de Fleet Foxes en A este sol peregrino – een Spaans kerstlied. En uiteraard ontbreekt de prachtige Kerst klassieker Have Yourself a merry little christmas niet vanmiddag. Kom hiermee alvast in de kerststemming:

 

Kaarten (online voorverkoop)*

Regulier €18,-
Korting  €15,- (CJP/student/stadspas groene stip)

*Let op! Deze prijzen hebben betrekking op de online voorverkoop. Aan de deur wordt er bovenop elk ticket €2,50 extra aan transactiekosten gerekend.

 

 


 

< Terug naar de agenda