GRAP x ADE x De Waalse Kerk
Meetsysteem & Victor De Roo

De Waalse Kerk en GRAP Amsterdam Popmusic slaan de handen ineen tijdens De Waalse Kerk Sessies, een serie waar talentvolle popartiesten en singer-songwriters zich (figuurlijk!) bloot geven in het midden van de sfeervolle kerk. Op woensdag 19 oktober, tijdens het ADE Festival 2022, is het de beurt aan Meetsysteem & Victor De Roo!

'Was het maar eens niet zo'n feest' is de eerste ep van het Nederlands-Belgische duo Meetsysteem & Victor De Roo. Na een remix en een losse single in 2020 besloten de twee opnieuw samen te werken. Ze spraken af in Brussel en doolden drie dagen lang tussen studio en kroeg. De twee penvrienden werden vrienden en flansten onderhand een half dozijn liedjes in elkaar. Meetsysteem schreef en zong, De Roo maakte de muziek. Als special guest neemt het duo Pelumi Adejumo mee. 

 

Praktische informatie

Aanvang concert: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur

Tickets: €16

 

Beluister Meetsysteem & Victor De Roo

Het openingsnummer 'Ampersand' en de videoclip daarvan zag het licht eind 2021. Alle beelden zijn opgenomen en gemonteerd door fotograaf-kunstenaar Jente Waerzeggers. Mensen met epilepsie kijken beter niet óf in slow motion.

 

De rest van de ep is hier alvast te beluisteren:

 

 


 

< Terug naar de agenda