Melkweg presenteert Holy Other tijdens ADE 2022 in De Waalse Kerk. Holy Other is het elektronische project van de Britse muzikant en producer David Ainley. In 2012 debuteerde hij met het album "Held", een sensuele en dromerige plaat waarop witch house en down tempo electronica samenkomen, en uiteenlopende emoties als verlangen, breekbaarheid, angst, plezier en verwarring allemaal een plek krijgen. Het langverwachte "Lieve" (2021) - ontstaan op het Britse schiereiland Wirral - breekt met een decennium van stilte. Hoewel obscuurder klinkend, is het album ook een voortzetting van de nevelige soundscapes met dezelfde experimentele hand die we kennen van zijn voorganger. 

Donderdagavond 20 oktober wordt een bijzondere, want dan zal Holy Other een intiem optreden geven in de Waalse Kerk als onderdeel van ADE 2022 en Holy Other's eerste optreden in Amsterdam in tien jaar tijd. 

"Speaking to a humanity that few producers can replicate, Lieve proves that Holy Other’s efforts are just as essential in 2021 as they were in 2012."The Line of Best Fit

 

Support: Hinako Omori
Als support deze avond brengt Hinako Omori een stukje natuur naar de Waalse Kerk. Na zeven jaar experimenteren met synths en field recordings is het debuutalbum van de Japanse componist en sounddesigner die opgroeide in Engeland een feit. "a journey" is geïnspireerd door de praktisering van 'Shinrin-yoku' (Japans voor 'bosbaden'). 

 

Praktische informatie

Zaal open: 20.00u

Hinako Omori: 20.30u

Holy Other: 21.30u

 

Tickets: €20,15

 


 

< Terug naar de agenda