Have yourself a merry little Christmas
Couleur Vocale: Kobra Ensemble | AFGELAST

 


Vanwege de nieuwe coronamaatregelen aangekondigd op zaterdag 18 december is dit concert helaas geannuleerd. Kaartenkopers ontvangen spoedig bericht.


Ook dit jaar gaan we weer een onzekere winter tegemoet; donker, guur en met minder lieve mensen dichtbij ons dan we hoopten. Laat jezelf daarom onderdompelen in hartverwarmende kerst- en wintermuziek, gezongen door het Kobra Ensemble. De zeven zangeressen hebben de mooiste, vrolijkste, (on)bekendste en troostrijke kerst en wintermuziek – uit alle windstreken- uitgezocht.

Ja! Kobra! Een klassiek geschoold ensemble, maar ze verkennen verder alle muzikale richtingen die ze leuk vinden en schuwen daarbij het theatrale niet. Het liefst zingen zij op zo verschillend mogelijke podia, evenementen en festivals. Constant op zoek naar nieuw publiek om te verrassen. Vandaar dat zij eerder samenwerkten met klassieke grootheden in het Concertgebouw, maar ook met een metalband op het Roadburn Festival. Het Kobra Ensemble bestaat uit Ingrid Doude van Troostwijk, Karlijn Hamer, Lonneke Kegels, Lea Klarenbeek, Sterre Konijn, Nina Rompa en Saskia Voorbach. Ga naar de website van het Kobra Ensemble voor meer informatie over het koor.

 

Programma

Kobra zingt onder andere Frid på jord van de Zweedse volksmusicus Sofia Karlsson, The Lamb van John Tavener, White Winter Hymnal van de Fleet Foxes en A este sol peregrino – een Spaans kerstlied. Uiteraard ontbreekt ook dit jaar niet het Have yourself a merry little christmas, met een wens die we elkaar dit jaar opnieuw toezingen:

Someday soon we all will be together
If the fates allow
Until then we'll have to muddle through somehow
So have yourself a merry little Christmas now

 

Kaarten

Regulier €18
Korting* €15

*CJP/student/stadspas groene stip (CJP-pas, studentenpas of stadspas met groene stip graag meenemen)

 


Couleur Vocale is een concertserie in De Waalse Kerk voor Amsterdamse koren en vocale ensembles, en natuurlijk ook voor liefhebbers van vocale muziek uit het hele land.

Bekijk de hele Couleur Vocale serie >

 

< Terug naar de algemene agenda