Je doet je best maar! Zo heet het nieuwe album van @Aafke Romeijn. Hiermee gaat ze op haar eerste tour door Nederland. Op 17 februari staat ze in De Waalse Kerk, een bijzondere productie i.s.m. SugarFactory.

 

Voor haar tweede Nederlandstalige album dook componist/singer-songwriter Aafke Romeijn in de wereld van analoge synthesizers en andere antieke instrumenten. In retrosound brengt ze nummers die gaan over foute politici en autoverkopers, over stiekem een jongetje willen zijn en over het invullen van eindeloze formulieren. Romeijns teksten zijn doorspekt van herkenbare beelden en alledaagse situaties. Het album zal digitaal en fysiek op CD en LP uitgebracht worden door V2 (BeNeLux).

 

 

Voor haar nieuwe album en deze tour, is Aafke een samenwerking aangegaan met mode-ontwerper Bas Kosters en grafisch kunstenaar Harmen Liemburg. De beeldentaal die Liemburg en Kosters ontwikkelen worden vervolgens door vj Roy Verhaag omgezet in projecties die tijdens de concerten te zien zullen zijn. Ze stellen zich ten doel een productie neer te zetten die meer is dan “zomaar” een popconcert.